8.6.13

Από το Θησείο στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ...



Aνοιχτή πολιτική συγκέντρωση  σκοπεύει να διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ  στις 17 Ιουνίου, καθώς τέτοια μέρα πέρυσι, έγιναν οι εκλογές που τον εκτόξευσαν στο 27% και στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, η Κουμουνδούρου θέλει να...
μετατρέψει τη συγκεκριμένη συγκέντρωση στην «αρχή της διαδικασίας δημοκρατικής ανατροπής», δηλαδή να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι… πέφτει.

Βεβαίως, επειδή οι Έλληνες υποφέρουν πια από… «επαναστατική κόπωση», συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα είχαν αποφασίσει να διεξαχθεί αυτή η ανοιχτή συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Θησείου, προκειμένου να «γεμίσει», ακόμη κι αν η προσέλευση των οπαδών του κόμματος δεν είναι η αναμενόμενη. Όμως, τα πλάνα άλλαξαν και τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση θα πάρει το μεγάλο ρίσκο: «κλείδωσε» να διεξαχθεί η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και πλέον, το στενό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα ευελπιστεί ότι ο κόσμος που θα μαζευτεί θα είναι αρκετός προκειμένου οι κάμερες να δείξουν μία συγκέντρωση που θα θυμίζει προεκλογικές εκστρατείες περασμένων χρόνων. Μένει, βεβαίως, να φανεί αν η αισιοδοξία των διοργανωτών θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη…

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: