28.6.13

Ο Δ. Μητρόπουλος και ο οξύθυμος (πρώην) διευθυντής του ...



Ως οξύθυμο χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Μητρόπουλος τον νέο υφυπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά και αρμόδιο για την ΕΡΤ, Παντελή Καψή.
Ο αρθρογράφος «τολμά» και πιάνει στην...
πένα του (στις Αγιογραφίες) τον επί χρόνια διευθυντή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αναφέροντας πως ο Καψής εμφανίστηκε στην παρθενική συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου με ψαρά γένια ως άλλος Κάπτεν Χάνκοκ!
Οπως γράφει ο Δ. Μητρόπουλος η αναφορά στο ταίρι του Τεν Τεν δεν οφείλεται τόσο στον οξύθυμο χαρακτήρα του, αλλά κυρίως στη φήμη θαλασσόλυκου της ιστιοπλοίας που έχει κερδίσει ο Π. Καψής με τα χρόνια. Ηδη λέει στο ξεκίνημα του καλοκαιριού πολλοί ζήλευαν τις περιπλανήσεις που νόμιζαν πως θα κάνει στο Αιγαίο. Μόνο που..
ο Καψής μάλλον θα περάσει τους μήνες στη στεριά και μάλιστα στα Μεσόγεια...
Ο αρθρογράφος σχετικά με τον υφυπουργό-έκπληξη θέτει και το ερώτημα αν ο Καψής, με τη σειρά του, εξέπληξε τον εαυτό του. Μάλιστα τονίζει πως αν ο παλιός διευθυντής του πετύχει στην «αποστολή» τότε θα καρπωθουν την επιτυχία και ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος που τον προώθησαν σε αυτή την θέση. Αν όμως δεν πετύχει όλη η αποτυχία θα είναι δική του καθώς δεν είναι άνθρωπος ούτε του ενός ούτε του άλλου. Με απλά λόγια, καταλήγει ο αρθρογράφος, ο καθένας επιλέγει τον Σταυρό του, εστω κι αν εν προκειμένω οι Πόντιοι Πιλάτοι είναι δύο...

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: