25.6.13

Τους κάνουν πλάκα στο διαδίκτυο...



Ο «τηλεπωλητής», τα «ιάματα του Ασκληπιού» και ο «δελφίνος»...
Την τιμητική τους έχουν και σήμερα στα social media, οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης.
Προεξάρχοντος του...
νέου υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, που δέχεται τα περισσότερα ειρωνικά σχόλια.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

Για τον Αδωνι Γεωργιάδη:

Ορίστε, ανεπρόκοπε, ο άλλος βιβλία πουλούσε και τσίριζε, και έγινε υπουργός. Εσύ με την πληροφορική και τα κοκοψόψαρα, είδαμε τα χαΐρια σου.

Βλέπετε είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να διαλύσει την υγεία. Γ' αυτό την έκανε η Βούλτεψη. Τι να μαζέψει η κακομοίρα.

Ε, ρε γλέντια, με τους συνταξιούχους. Τώρα που ο Αδωνις θα αρχίσει να κόβει επιδόματα, φάρμακα,να κλείνει νοσοκομεία κατ εντολή της τρόικας.

Η μόνη σχέση του Αδωνι με την Υγεία είναι ότι πουλάει εγκυκλοπαίδειες με τα αρχαία ιάματα του Ασκληπιού

Καλή επιτυχία @AdonisGeorgiadi Δύσκολο έργο μετά το κλείσιμο της Παιδοκαρδιοχειρουργικής του Λοβέρδου,ο πήχυς έχει ανεβεί

Χώρα ίσων ευκαιριών η Ελλάς όπου ο τηλεπωλητής (με ικανότητες) μπορεί να γίνεται υπουργός της.

Δέκα ώρες χωρίς tweet από @AdonisGeorgiadi Θα τον πληρώσουμε ακριβά τον ανασχηματισμό.

Στο κάτω κάτω κύριε @AdonisGeorgiadi ποιος αρρωσταίνει συχνά; Ο κομμουνιστής. Γιατί; Διότι τρέχει στις πορείες! Να κάτσει σπίτι του!

Για τον Μάκη Βορίδη:

- Βορίδης χωρίς υπουργείο για να μην καεί. Βορίδης επόμενος αρχηγός ΝΔ που θα συγκυβερνήσει με ΧΑ. Αν δεν τα καταφέρει θα πάει σε πραξικόπημα

Μάλλον με το να τον αφήσει εκτός τον κάνει καθιερώνει ως δελφίνο (Βορίδης)

Από τα πυρά δεν ξεφεύγει ούτε η Ευγενία Μανωλίδου. «Μαέστρος παύλα παρουσιάστρια παύλα χορεύτρια παύλα πολυτάλαντη παύλα ρομαντικοζουζουνίτσα παύλα παντογνώστρια παύλα κυρία υπουργού. Θα κοπώ», σχολιάζει χρήστης του twitter.

Πηγή: Αδωνις και Βορίδης «αναστατώνουν» τα social media – Ο «τηλεπωλητής», τα «ιάματα του Ασκληπιού» και ο «δελφίνος» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/112044#ixzz2XDOfU7mw

Δεν υπάρχουν σχόλια: