20.6.13

Έξω από το ΣτΕ εργαζόμενοι της ΕΡΤ ...

Με τραγούδια του Μίκη...
Συνεδριάζει το τμήμα Αναστολών για την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ...
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθώς συνέρχεται, κεκλεισμένων των θυρών, το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας για να...
εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που ζητεί να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση των κ.κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου για την κατάργηση της ΕΡΤ Α.Ε.

Αρχικά στη διάσκεψη θα παραβρεθούν οι νομικοί εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, όπως και οι δικηγόροι της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Κ. Μενουδάκος, ο εισηγητής σύμβουλος Επικρατείας Κ. Κουσούλης καθώς επίσης και σύμβουλοι Επικρατείας Ν. Ρόζος, Μιχ. Βηλάρας και Μαρία Καραμανώφ θα συσκεφθούν για την «τύχη» της αίτησης αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η προσπάθεια των δικαστών του τμήματος Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι να εκδοθεί σήμερα το βράδυ η απόφαση επί του αιτήματος της ΠΟΣΠΕΡΤ για αναστολή τής από 11.6.2013 απόφασης του υπουργού Οικονομικών Ιω. Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου, για την κατάργηση της ΕΡΤ ΑΕ.

Πάντως δεν αποκλείεται η απόφαση να δημοσιευθεί τελικά αύριο....
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: