7.6.13

Εδώ είναι Πειραιάς...




Και τώρα σεξάστερε έλα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (20:00-live olympiacos24.gr/ET1) τον σεξασφύριχτο στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ.
Η παρέα του Βασίλη Σπανούλη μετά απο την...
κατάκτηση του ευρωπαϊκής κούπας είναι έτοιμη να πάρει και την ελληνική. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν στο πλευρό τους τον τρομερό λαό τους και όλοι μαζί θα χορέψουν την βαζέλα, που έβγαλε γλώσσα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες και γενικότερα στον Ολυμπιακό κανείς δεν ασχολήθηκε με το κλίμα που ήθελαν να δημιουργήσουν οι απέναντι. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο παρκέ του ΣΕΦ, όπου ο Θρύλος θα κάνει το πρώτο του βήμα για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά ο Έισι Λο προπονήθηκε χθες και όλα δείχνουν πως θα δώσει κανονικά το παρών. Ο Αμερικανός έχει ταλαιπωρηθεί απο μια γαστρεντερίτιδα αλλά ο ίδιος έχει αποδείξει ότι είναι παλικάρι και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει απο την συμμετοχή του στο γλέντι με τον ΠΟΑ. Επίσης και ο Στράτος Περπέρογλου έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε στο μετατάρσιο. Έτσι μοναδικοί απόντες, παραμένουν οι Μάντζαρης, Μαυροειδής.
Διαιτητές του πρώτου τελικού είναι οι Γκόντας, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: