4.6.13

Δικαιώθηκε ή καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος;...

crimenet.gr
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες, για το τι αποφάσισε το δικαστήριο σχετικά με τη διαμάχη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Ο ίδιος, σε...
ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για δικαίωση, ενώ η ιστοσελίδα iefimerida.gr αναφέρει ότι καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, πλήρωσε 30.000 ευρώ πρόστιμα και θα πληρώνει άλλα 500 ευρώ όταν αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου.

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, που προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου σε λίγη ώρα, αναφέρει ότι «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας»

Ωστόσο, στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ επισημαίνεται ακόμη ότι το δικαστήριο «απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου».

Το τι τελικά συνέβη, ίσως το μάθουμε μετά τη συνέντευξη του κ. Καμμένου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: