12.6.13

Μαλανδρίνο: Ετοίμαζαν απόδραση αλλά Τρίκαλα με Ι.Χ πρώην υπουργού...

Γεμάτο με όπλα, χειροβομβίδες και ρούχα παραλλαγής βρέθηκε μετά από έρευνες τριών ημερών το κλεμμένο αυτοκίνητο του πρώην υφυπουργού....
Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Απόστολου Ανδρεουλάκου!  Όπως φαίνεται, οι δράστες σκόπευαν να το χρησιμοποιούν σε μια καταδρομική επίθεση στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, ανάλογη με αυτή στις φυλακές Τρικάλων!
Ο πρώην υφυπουργός είχε καταγγείλει την κλοπή του Volvo του στην Αστυνομία το πρωί του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί έξω από το εξοχικό του στον Παρνασσό, όπου το είχε παρκάρει το προηγούμενο βράδυ. Μάλιστα, στο τμήμα όπου πήγε βρήκε τον γείτονά του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργο Μπιρδημήρη, που και αυτός δήλωσε κλοπή για το Ι.Χ. του μάρκας Mercedes!
Από τις έρευνες που ακολούθησαν σε όλη την περιοχή, το αυτοκίνητο του κ Μπιρδημήρη βρέθηκε τελικά ολοσχερώς καμένο στην περιοχή Λιβάδι Φθιώτιδας. Αντίθετα, αυτό του κ Ανδρεουλάκου βρέθηκε κρυμμένο τη Δευτέρα σε μια ερημική περιοχή κοντά στην Αράχωβα που χρησιμοποιούν για εκπαίδευση οι ΛΟΚατζήδες! Μέσα υπήρχαν ένα υποπολυβόλο «Καλάσνικοφ», δυο πιστόλια, άγνωστος αριθμός χειροβομβίδων και φόρμες παραλλαγής.
Ήδη, αρκετές ημέρες νωρίτερα, η διοίκηση των φυλακών Μαλανδρίνου είχε ενημερώσει την Αστυνομία πως υπήρχαν φόβοι για επίθεση στο κατάστημα. Γι” αυτό το λόγο, οι περιπολίες είχαν ενταθεί στην ευρύτερη περιοχή. Η ανεύρεση του οπλισμού επιβεβαιώνει ότι κάποιοι ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν μακελειό για να απελευθερώσουν κρατούμενους, άγνωστο ακόμη ποιας εθνικότητας. Η Σήμανση έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο του κ Ανδρεουλάκου και τα ευρήματα, αναζητώντας αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών της κλοπής...
trelokouneli.gr
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: