8.6.13

«Πόλεμος» για τις αφίσες του ΚΚΕ στη Λάρισα...

Τη δημοτική αρχή καταγγέλλει η Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ με αφορμή την αποκαθήλωση αφισών που ενημερώνουν για την εκδήλωση με ομιλητή τον γεν. γραμματέα του κόμματος Δημ. Κουτσούμπα.

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ σημειώνονται τα εξής:...


Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή Λάρισας με πρόσχημα την «ευαισθησία» της για το περιβάλλον έδωσε εντολή να κατεβαίνει αμέσως κάθε αφίσα που αναρτάται με σκοπό την ενημέρωση της συγκέντρωσης του ΚΚΕ με ομιλητή το γ.γ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ενέργεια αυτή είναι πρωτόγνωρη για επίσκεψη και ομιλία αρχηγού Κόμματος στη Λάρισα. Δείχνει το πόσο ενοχλημένη είναι η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά απ' την κριτική που τους γίνεται για την προώθηση των αντιλαϊκών μέτρων και την άρνησή τους να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών που μαστίζονται απ' τις συνέπειες της κρίσης.

Δεν ενοχλούνται, όπως και άλλη φορά έχουμε επισημάνει, απ' τις χιλιάδες εμπορικές διαφημιστικές αφίσες που γεμίζουν την πόλη, αλλά θεωρούν σωστό να δίνουν εντολές στις υπηρεσίες και να κατεβαίνει αμέσως κάθε αφίσα που αναρτάται για να ενημερώνει για τον τόπο και την ώρα της ομιλίας του ΚΚΕ.

Αναιρούν ακόμη και τις ίδιες τις διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις που έδιναν, ότι για εμφανίσεις και ομιλίες αρχηγών πολιτικών κομμάτων δεν τίθεται κανένα θέμα παρεμπόδισης της ενημέρωσης και της προπαγάνδας. Ανάλογο προηγούμενο με αρχηγό άλλου Κόμματος δεν έχει υπάρξει ποτέ μέχρι σήμερα.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτoαπασχολούμενοι και γενικότερα οι λαϊκές οικογένειες της Λάρισας ας βγάλουν συμπεράσματα. Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση την Τετάρτη 12 Ιούνη, στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου...
thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: