9.6.13

Τρεις καλλονές διεκδικούν την καρδιά του Πούτιν...


Το διαζύγιο του Βλαντιμίρ Πούτιν -και πιο συγκεκριμένα η επισημοποίησή του- ανοίγει το...
χορό των υποψηφίων γυναικών, που εμφανίζονται ως οι επικρατέστερες να διαδεχθούν την επί σειρά ετών σύζυγό του, Λουντμίλα...

Ανάμεσα στις... επίδοξες «Πρώτες Κυρίες» της Ρωσίας ξεχωρίζουν μια πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, μία κατάσκοπος και μια εστεμμένη -διαγωνισμού ομορφιάς του 2002.

Πρόκειται για την πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάγεβα, την κατάσκοπο Αννα Τσάπμαν και τη η Μις Υφήλιος 2002, Οξάνα Φιοντόροβα.

Αλίνα Καμπάγεβα

Οι φήμες για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο άρχισαν να διαδίδονται από το 2008. Χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ και χρυσή στην Αθήνα, εγκατέλειψε τον αθλητισμό το 2005, για να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και το μόντελινγκ. Λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή της και η πολιτική, με τον Πούτιν να την διορίζει στην Εθνική Επιτροπή Νεολαίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Καμπάγεβα τον περασμένο Νοέμβριο έφερε στη ζωή το παιδί του προέδρου της Ρωσίας.

Άννα Τσάπμαν

Η Τσάπμαν συνελήφθη το 2010 μαζί με εννέα ακόμη άτομα στη Νέα Υόρκη και απελάθηκε από τις ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι παρείχε πληροφορίες στη ρωσική κυβέρνηση. Η σέξι κοκκινομάλλα πλέον εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων και παρουσιάστρια.

Οξάνα Φιοντόροβα

Τα πρώτα κουτσομπολιά για εξωσυζυγική σχέση του Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησαν το 2001. Πρωταγωνίστρια, τότε, η Οξάνα Φιοντόροβα, πρώην αστυνομικός και μοντέλο.

Η μελαχρινή καλλονή κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης Ρωσίδας , με τις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι ο τίτλος της απενεμήθη με... εντολή Πούτιν.

Ενα χρόνο αργότερα αναδείχθηκε Μις Κόσμος, ωστόσο παρέδωσε τον τίτλο της, όταν έμεινε έγκυος -ενδεχομένως από τον Ρώσο πρόεδρο...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: