27.6.13

Βενιζέλος: «Η προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι»...

«H προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος που χρειάζεται την καλύτερη συνεργασία όλων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος κατά τη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Για...
το θέμα του αιφνιδιασμού, που αποτέλεσε μείζον πρόβλημα κατά την προηγούμενη σύνθεση της κυβέρνησης με την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα «πράσινα» στελέχη να «μην αιφνιδιάζουν με τις αποφάσεις τους», ενώ σημείωσε πως περιμένει ότι αυτό θα γίνει «σεβαστό από όλους».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ακόμη πως στόχος είναι να πετύχει η κυβέρνηση, για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Την επόμενη εβδομάδα, o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει δείπνο με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να γίνει μια αποτίμηση της κατάστασης, αλλά και να χαλαρώσει το κλίμα με τους βουλευτές που εμφανίζονται «σφιγμένοι» μετά την εμβάθυνση της συνεργασίας με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ παρουσία και των νεοεκλεγμένων γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην περιφέρεια - περιοδείες που έχει ξεκινήσει ήδη από τον Μάιο για να ενισχύσει το κόμμα και να ενδυναμώσει το προφίλ του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Η αρχή θα γίνει από την Κρήτη.

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα αρχίζει η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου θα στεγαστούν και οι περισσότεροι τομείς του κόμματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: