12.6.13

«Αμα βγω έξω, θα σε γ…ω»...




Πήραν και έδωσαν σήμερα τα «γαλλικά» στην αίθουσα της Ολομέλεια της Βουλής.
Δεν έφτανε ο καυγάς για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ακολούθησε καυγάς και για την προγραμματισμένη συζήτηση αιτήσεων άρσης ασυλίας.

Ανάμεσα στους...
βουλευτές για τους οποίους αποφάσιζε η Βουλή ήταν οι κ.κ. Δούρου και Κανέλλη για τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος ο Ηλίας Κασιδιάρης για το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ1.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δεν έδωσε το λόγο στoν Ηλία Κασιδιάρη με το επιχείρημα ότι οι εγκαλούμενοι βουλευτές είχαν ήδη μιλήσει και δεν επιτρέπεται από τον Κανονισμό να ακολουθήσει άλλος ομιλητής.

Η εξέλιξη προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αποχώρησαν από την αίθουσα κάνοντας λόγο για καραγκιοζιλίκια και αποδίδοντας μομφή στον κ. Μεϊμαράκη. Τα αίματα άναψαν όταν άρχισαν να ακούγονται «γαλλικά» από τη ΝΔ.

«Αυτά να τα έρθεις να μου τα πεις έξω», προκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κουτσογιαννακόπουλο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος. Σηκώνεται τότε ο βουλευτής της ΝΔ και απαντά «άμα βγω έξω εγώ θα σε γ…ω», απάντησε ο Κ. Κουτσογιαννακόπουλος συνοδεύοντας τα «γαλλικά» με την ανάλογη χειρονομία και των δύο χεριών.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: