3.6.13

Αύριο το κρίσιμο (έκτακτο) ραντεβού Βαρδή, Μπόμπολα, Ψυχάρη...

Τι περιέχει η ατζέντα των εκδοτών.
Κρίσιμη συνάντηση έχουν σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αύριο το απόγευμα οι μεγαλομέτοχοι του Mega, Γιώργος Μπόμπολας, Βαρδής Βαρδινογιάννης και Σταύρος Ψυχάρης. Στο επίκεντρο της κουβέντας των τριών ανδρών αναμένεται να..
. βρεθούν οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά του Mega. Φυσικά, επί τάπητος αναμένεται να τεθούν και θέματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη λειτουργία του σταθμού. Ωστόσο, στο επίκεντρο της αυριανής κουβέντας – γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται και κρίσιμη- εκτιμάτε ότι θα βρεθούν και οι εξελίξεις που σχετίζονται με το Star. Οι Μπόμπολας και Ψυχάρης, δείχνουν αποφασισμένοι να θέσουν ευθέως προς τον Βαρδινογιάννη το συγκεκριμένο ζήτημα. Από κει και πέρα, μετά και τα δύο τελευταία δημοσιεύματα σε «Βήμα της Κυριακής» και τα σημερινά «Νέα», αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση που θα επιδιώξουν να δώσουν οι Μπόμπολας και Βαρδής στον Ψυχάρη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, θεωρούν ότι τα τελευταία γεγονότα δεν πρόκειται να επηρεάσουν σε καμία περίπτωση, την διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και τα όσα έχουν δρομολογηθεί στο Μεγάλο Κανάλι...
parapoltika.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: