22.6.13

«Αντώνη, ο Φώτης έκανε πίσω»...




Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έχει ακόμα ανοιχτές τις μηχανές όταν ο Πρωθυπουργός άνοιξε το κινητό του για να ελέγξει τα μηνύματα. Το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε ήταν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Τα έμαθες; Ο ...
Φώτης έκανε πίσω», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Δεν έχω ιδέα, στο αεροπλάνο είμαι ακόμα», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε αμέσως στο γραφείο του στη Μουρούζη και στη διαδρομή ενημερώθηκε για την αλλαγή στάσης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Το ραντεβού αναβλήθηκε για σχεδόν μια ώρα και κατά τη συνάντηση που ακολούθησε το κλίμα ήταν τεταμένο. «Νόμιζα ότι είχαμε συμφωνήσει σε ορισμένα πράγματα» είπε σε έντονο ύφος στον Φώτη Κουβέλη ο Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν ξέρω αν πιέζεσαι από το κόμμα σου, αλλά εσύ δεν έχεις κανέναν που να σε αμφισβητεί στην κοινοβουλευτική σου ομαδα. Έχεις υπόψη σου τις συνέπειες που θα υπάρξουν από αυτή τη στάση σου;» ρώτησε ο Πρωθυπουργός, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ξεκαθαρίζει πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν αυτοκτονία.

 «Θα μιλήσω με την κοινοβουλευτική μου ομάδα», ήταν το μόνο που είπε πριν φύγει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ από το Μαξίμου και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.


Πηγή "Τύπος της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: