23.6.13

Καμίνι και την Κυριακή η Πάτρα...

Δύσκολη θα είναι και η Κυριακή στην Πάτρα και συνολικά στο Νομό Αχαΐα καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δείχνουν ακόμα μια καυτή ημέρα. Το θερμόμετρο αναμένεται σκαρφαλώσει στην περιοχή κατά τις μεσημεριανές ώρες μέχρι και τους...
36 βαθμούς Κελσίου μετατρέποντας την Αχαϊκή πρωτεύουσα σε καμίνι.

Πολύ ζεστό ήταν και το Σάββατο με αποτέλεσμα οι πολίτες, αφού έκαναν όσες απαραίτητες δουλειές είχαν στο κέντρο της Πάτρας, να ξεχυθούν στις κοντινές παραλίες. Στην πλαζ, το Ρίο, τον Άγιο Βασίλειο, την Ροδινή αλλά και αλλού στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα. Και τούτο με δεδομένο ότι της δραματικής τους οικονομικής κατάστασης οι Πατρινοί δεν έφυγαν, όπως κατά το παρελθόν, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αναλυτικά η πρόγνωση για αύριο:

Ηλιοφάνεια με εξασθένηση του μελτεμιού, άνοδο της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 37 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 21 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: