5.6.13

Το ΤΑΙΠΕΔ ψεύδεται ασύστολα για το Σκοπευτήριο...



Είναι στη λίστα...
Με μια επιθετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής Επικρατείας Θεανώ Φωτίου καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ ότι ψεύδεται ασύστολα για την...
περίπτωση πώλησης του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής.
Δίνουν, μάλιστα, στη δημοσιότητα την αρχική λίστα του Ταμείου, όπως αυτή -όπως τονίζουν- ισχύει ακόμη έως σήμερα όπου στη σελίδα 55 υπάρχει δέκα θέσεις πριν το τέλος ο συγκεκριμένος χώρος με τις επισημάνσεις ότι ανήκει στον ΟΣΚ και ότι η κυριότητά του είναι στο 100%.

Με τον τίτλο, «πόσα ψέματα ακόμα για να κρυφτεί η αθλιότητα;» στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται:

«Με μια ανακοίνωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παιδαριώδους αφελείας αν δεν επρόκειτο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η ένταξη στη λίστα της δημόσιας ακίνητης περιουσίας προς αξιοποίηση, δηλαδή ξεπούλημα, του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής, το ΤΑΙΠΕΔ, κατ' εντολή της κυβέρνησης, προσπάθησε να καλύψει τη μνημειώδη προσβολή στην ιστορία του λαού μας με ένα ψέμα. Αντί για την οφειλόμενη συγγνώμη, διαψεύδει πως το Σκοπευτήριο διατίθεται προς πώληση. Ασύστολα ψεύδη αποκαλύπτονται ωστόσο οι ... διαψεύσεις τους, αφού μέχρι σήμερα το μεσημέρι η σχετική ανάρτηση εξακολουθούσε να υπάρχει στο έγγραφο με τον τίτλο «Λίστα ακινήτων προς πιθανή αξιοποίηση» του Υπουργείου Οικονομικών.»

Εξάλλου, στη δική της δήλωση η κυρία Φωτίου σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Προφανώς η τρικομματική κυβέρνηση των μνημονίων βλέποντας την τεράστια λαϊκή κινητοποίηση που προκάλεσε η βεβήλωση της ιστορικής μνήμης του λαού μας προσπαθεί να ξεφύγει από την λαϊκή αγανάκτηση βάζοντας τις δήθεν ανεξάρτητες αρχές, όπως το ΤΑΙΠΕΔ, να ψευσθούν ασυστόλως για να αποφύγει το ανάθεμα και συγχρόνως να ασκήσει φτηνή αντιπολίτευση λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη, προσφιλή έκφραση των κυβερνώντων κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις τους. Εμείς δεν θα επιχειρηματολογήσουμε. Καταθέτουμε απλώς το σχετικό φύλλο από την λίστα του ΤΑΙΠΕΔ και αφήνουμε να κρίνει ο λαός και η Ιστορία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: