11.6.13

Σε άλλο κόσμο...



Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς και τα σχόλια στο Ιντερνετ έπεφταν βροχή γι' αυτά που...
μόλις είχε πει.

Ο κόσμος, εκνευρισμένος που άκουγε τον πρωθυπουργό της χώρας του να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που βιώνουν οι πολίτες, σχολίαζε με χιούμορ και καυστικότητα μερικές από τις πιο εξόφθαλμες ατάκες του πρωθυπουργού, που τον παρουσιάζουν να έχει πλήρη άγνοια για το πώς ζουν οι πολίτες της χώρας στην οποία εκλέχτηκε για να κυβερνήσει. Από το θέμα των Σκουριών, μέχρι τον «αστερισμό της ανάκαμψης» και την «κωπηλασία στο χρέος», οι χρήστες του Ιντερνετ αντιμετώπιζαν πότε με θυμό, πότε με χιούμορ και πότε με ειρωνεία τα λεγόμενα του Α. Σαμαρά.

Σταχυολογούμε ορισμένα από τα σχόλια:

- Η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη. Οχι, δεν το 'πε η Λίτσα Πατέρα, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς.

- Ο Σαμαράς, θριαμβολογώντας για τα αντιλαϊκά μέτρα, εισπράττει χειροκροτήματα, στημένα άθλια σκηνικά, ηλικιωμένοι που ζητούν αυτόγραφα. ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

- Μερικοί δεν αντέχουν την επιτυχία της κυβέρνησης, είπε ο κ. Σαμαράς! Μα, γι' αυτό αυτοκτονούν! Από ζήλια...

- Ο κ. Σαμαράς είπε ότι την περίοδο του πρώτου Μνημονίου είχε επισημάνει το λάθος του ΔΝΤ. (Μετά όμως έβαλε την υπογραφή του στο 2ο και το 3ο!).

- Ο Σαμαράς μιλάει για το success story Greece. Σαν ένα φίλο που ήταν σίγουρος πως πέρασε ΕΜΠ μετά τις πανελλήνιες. Τελικά, ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής.

- Χωρίς Ιντερνετ θα πίστευα πως ο Σαμαράς είναι εθνικός ευεργέτης.

Σ.Α.

"Πολιτικά Παρασκήνια" (enet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: