19.6.13

ΔΗΜΑΡ: Αν αναγνωρίσει το λάθος του ο Πρωθυπουργός, όλα τα συζητάμε...

 


Υψηλά ιστάμενα στελέχη στη Δημοκρατική Αριστερά απορρίπτουν τους ισχυρισμούς (του Μεγαρου Μαξιμου) περί αδιαλλαξίας και τονίζουν:

«Το μεγάλο γεγονός είναι ότι κατέβηκε ο διακόπτης. Αν αναγνωρίσει το λάθος του ο Πρωθυπουργός, όλα τα συζητάμε. Δεν επιθυμούμε να ''τσαλακώσουμε'' τον...
Αντώνη Σαμαρά. Θα ήταν όμως καλό για το δημοκρατικό μας πολίτευμα να αναγνωρίσει ότι ήταν λάθος να θέλει να μεταρρυθμίσει την ΕΡΤ κλείνοντάς την και να το πάρει πίσω».

Τα ίδια στελέχη διευκρινίζουν ότι η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αντίθετη με την αναδιοργάνωση και το μετασχηματισμό της ΕΡΤ και ότι δεν αποκλείουν τις απολύσεις εργαζομένων, αν αυτές χρειάζονται. «Η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί τις αλλαγές στην κρατική τηλεόραση. Αλλά με σχέδιο. Να δούμε πόσοι εργαζόμενοι πρέπει να αποχωρήσουν, πόσες υπηρεσίες πρέπει να καταργηθούν. Να γίνει όμως με σχέδιο, δημοκρατικά. Το μαύρο είναι προκλητικό».

«Σωφροσύνη χρειάζεται και από μας. Να μη χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι» καταλήγουν οι ίδιες πηγές, απορρίπτοντας έτσι τις κατηγορίες της ΝΔ περί αδιαλλαξίας και προφάσεων.

Πηγή:   iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: