17.6.13

Κουτσούμπας :Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου...

Να ανοίξει τώρα η ΕΡΤ...
«Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές που προτείνουν τα κόμματα του νέου διπολισμού, είτε με πυρήνα τη ΝΔ, είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και πρόσθεσε:...


«Η διέξοδος βρίσκεται στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τερτίπια, στις επιδιώξεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοναδικό σκοπό και επιδίωξη έχουν να καθίσουν στο σβέρκο του λαού για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των μονοπωλίων και της ΕΕ.

Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξει η κρατική ραδιοτηλεόραση και δεν πρέπει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από κανένα δημόσιο οργανισμό ή οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενταθεί και τις επόμενες μέρες, το επόμενο διάστημα η κοινή πάλη όλων των εργαζομένων, είτε βρίσκονται στον ιδιωτικό τομέα, είτε στο δημόσιο.

Δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση, δεν πρέπει ο λαός μας να αποπροσανατολιστεί και να ακούσει τα κηρύγματα που γίνονται αυτές τις μέρες με τα διάφορα σενάρια για τις εξελίξεις»..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: