16.6.13

Ληστεία ηλικιωμένων με ξύλο...




Μάταια προσπαθούσε να διαβεβαιώσει τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στα Τρίκαλα ότι δεν είχε άλλα χρήματα από τα…


20 ευρώ που βρήκαν όλα κι όλα στην τσέπη του παντελονιού του, ένας 66χρονος άνδρας. Εκείνοι δεν τον πίστεψαν και άρχισαν να τον χτυπούν!

 Παρά τις γροθιές που δέχθηκε, ο άτυχος ιδιοκτήτης του σπιτιού επέμεινε ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο αξίας. Όμως, οι τρεις δράστες που είχαν μπει στο σπίτι από μια ανασφάλιστη πόρτα, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια ώσπου τελικά πείστηκαν ότι τους έλεγε αλήθεια και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους κάποια προσωπικά του έγγραφα, μαζί φυσικά με τα 20 ευρώ.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους τρεις κακοποιούς και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο 66χρονος πήγε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

        *** Και στο Καστρί Κυνουρίας, μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε τη βία στα χέρια τεσσάρων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της και την χτύπησαν άγρια να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της.

Η άτυχη γριούλα δεν είχε χρήματα, αλλά οι ληστές άρπαξαν τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά της και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το θύμα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η τοπική Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: