9.6.13

Και όποιος… αντέξει...



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στον δεύτερο τελικό της Α1, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν το «match ball» τίτλου και τους «ερυθρόλευκους» την… ισοφάριση.
Ίδια μάχη, όμως σε άλλη…
αρένα! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της Α1, με την πίεση να έχει αυξηθεί και στους δύο «αιώνιους».

Από τη μία, οι «πράσινοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να κάνουν το 2-0 για να πιάσει… τόπο το break στο ΣΕΦ, ενώ από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ψυχολογία στα… ύψη, αλλά και προσγείωση

Με τη νίκη στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό, ο Παναθηναϊκός έκανε απλά το πρώτο βήμα, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, αφού γνωρίζουν πως μόνο με το ροζ φύλλο στο ΟΑΚΑ θα… εξαργυρώσουν το break. Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης στην προπόνηση του Σαββάτου (8/6) έπρεπε να «προσγειώσει» τους παίκτες του –που τους είχε όλους στη διάθεσή του- και να τους βάλει σε κλίμα δεύτερου τελικού.

Λο ξανά στη 12άδα, αλλά και στο… παρκέ

Αναμφίβολα η απουσία του Έισι Λο στον πρώτο τελικό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στη 12άδα στο ΣΕΦ, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Πάντως, το Σάββατο (8/6) ο Λο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης που έγινε σε φουλ σε ρυθμούς και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ΟΑΚΑ, αφού άπαντες στους πρωταθλητές Ευρώπης ξέρουν πως αν γίνει το 2-0, τότε τα πράγματα για την κατάκτηση του τίτλου θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: