13.6.13

Γ. Μανιάτης: «Εχει κακό συμβολισμό η μαύρη οθόνη της ΕΡΤ» ...

Την αντίθεσή του με το κλείσιμο της ΕΡΤ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης από τη Βουλή, τονίζοντας ότι είναι «πολιτικό λάθος να εκλαμβάνεται ως αποφασιστικότητα η ένδειξη αυταρχισμού».

«Το ζήτημα της...
'μαύρης οθόνης' δεν είναι ζήτημα της ΕΡΤ ή μόνο της ΕΡΤ. Έχει ένα πολύ κακό συμβολισμό», ανέφερε ο κ. Μανιάτης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «υπάρχει θέμα θεσμικής λειτουργίας σε αυτή τη χώρα, τρόπου λειτουργίας της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι «κανείς δεν θέλει να υπάρξει διατάραξη της πολιτικής ζωής του τόπου και της κυβερνησιμότητας», υπενθυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις και έχει πληρώσει το τίμημα της πατριωτικής του στάσης».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι το Κίνημα δεν φοβάται τις εκλογές, αν και όπως είπε, δεν τις επιθυμεί, σημειώνοντας ότι «κάνει μεγάλο λάθος όποιος νομίζει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα σταθεί όρθιο απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση».
«Θέλουμε να σεβόμαστε τους κυβερνητικούς εταίρους μας, αλλά απαιτούμε το σεβασμό και από την άλλη πλευρά», ανέφερε με νόημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: