26.6.13

Το μπαλάκι στον Στουρνάρα έριξε ο Κεγκέρογλου..



Ακόμα δεν ανέλαβε και …άπλωσε το χέρι. Ο λόγος για τον Βασίλη Κεγκέρογλου, υφυπουργό Εργασίας, που πρώτη μέρα του στην κυβέρνηση χθες, έριξε το μπαλάκι των δράσεων για την...
ανάσχεση της ανεργίας στο υπουργείο Οικονομικών.

«Για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, χρειάζονται κονδύλια», είπε, σημειώνοντας ότι «η όποια αντιμετώπιση του προβλήματος δεν μπορεί να γίνει μόνο από το υπουργείο Εργασίας».

Ερωτηθείς δε, αν «ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος», με την ευκαιρία της επιστροφής του στο υπουργείο Εργασίας, ο κ.Κεγκέρογλου εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν μερικές … «δολοφονίες» ως προς την ανεργία. Σημειώνοντας πως οι χειρότερες ειδήσεις είναι να κλείνουν επιχειρήσεις και οι άνθρωποι να χάνουν τη δουλειά τους, υποστήριξε πως «το θέμα είναι να υπάρχουν πραγματικές νέες θέσεις εργασίας, που δημιουργούνται μόνο από επενδύσεις και άνοιγμα νέων επιχειρήσεων».

Θυμίζοντας λοιπόν προηγούμενη πρόταση για μεταφορά κονδυλίων από προγράμματα που λιμνάζουν για την καταπολέμηση της ανεργίας, δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει να γίνει πράξη η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ανεργίας.

«Δεν υπάρχει χρόνος για φτιασιδώματα», είπε, καλώντας το σύνολο της νέας κυβέρνησης να επικεντρώσει στις ανάγκες της κοινωνίας…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: