11.6.13

ΠΑΣΟΚ: "Μονομερής ενέργεια το κλείσιμο της ΕΡΤ"...



Mε  σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ διαχωρίζει τη θέση του από τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί για την ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μια «κυβέρνηση τρικομματικής συνεργασίας δεν μπορεί να λειτουργεί με...
μονομερείς ενέργειες και τετελεσμένα. Μείζονος σημασίας θέματα πρέπει έγκαιρα να συζητούνται και να αποφασίζονται στο επίπεδο των αρχηγών των τριών κομμάτων».

Αναφερόμενη στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ήδη δημοσιεύτηκε, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν οι υπογραφές όλων των μελών του υπουργικού συμβουλίου.

«Η ΕΡΤ πρέπει να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με ριζικές αλλαγές στη δομή της και αξιολόγηση του προσωπικού της» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει : «Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, απροετοίμαστα, με άμεση διακοπή της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και απόλυση όλου του προσωπικού της, χωρίς καμία αξιολόγηση, επειδή οι 2.000 θέσεις δεν έγινε εφικτό να βρεθούν εγκαίρως, με σοβαρές διαδικασίες, στη δημόσια διοίκηση. Κινήσεις επί δικαίων και αδίκων δεν αποδίδουν».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: