11.6.13

Κύριε Ψυχάρη, σας διαψεύδω...



Aναγνωρίζω τις μεγάλες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ για τη χώρα...
Στις 8 Ιουνίου τα ΝEA αναδημοσιεύουν ένα ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος της Κυριακής σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δεν αρνείται ότι...
«η έκθεση Τόμσεν δίνει την χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ», αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν εκείνη που έκανε τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου.
Tην Κυριακή, το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να προχωρήσει....


...στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης, με την οποία και διαψεύδει το σχετικό ρεπορτάζ:

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι οι αποδιδόμενες στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα δηλώσεις που δημοσιεύονται σε κυριακάτικη εφημερίδα, περί «χαριστικής βολής στο ΠΑΣΟΚ από την πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ», ουδόλως απηχούν την πραγματικότητα.
Τουναντίον, ο υπουργός Οικονομικών -όπως έχει τονίσει επανειλημμένως-  αναγνωρίζει τις μεγάλες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, και τις παλαιότερες και τις τωρινές, για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Πρόκειται για ένα ακόμα, από τα πολλά, χαστούκι στην αξιοπιστία της κάποτε σημαντικής εφημερίδας η οποία παρασυρμένη από τα θέλω της διεύθυνσης της βυθίζεται στην ανυποληψία.

Πήγε το ΒΗΜΑ να χτυπήσει ξανά τον Παπανδρέου και το κέρδος του ήταν τελικά η δημόσια παραδοχή εκτίμησης του Γιάννη Στουρνάρα για τις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που προηγήθηκαν.


πηγη parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: