18.6.13

Πάγκαλος: Ο Βενιζέλος πήγε το ΠΑΣΟΚ από το 40% στο 5%...



Δεν γουστάρω που είμαι στο κόμμα του..
Σφοδρή "επίθεση" εξαπέλυσε κατά του Ευ. Βενιζέλου,  ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ενώ δεν γλίτωσε από τα "πυρά" του -για ακόμη μια φορά- ούτε ο
Αλ. Τσίπρας.

Ο...
Πάγκαλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι πήγε το κόμμα από το 40% στο 5%, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «κάφρο» και «αγράμματο».

«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα "του". Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος. Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (στο Παρίσι), είπε "la termination violante". Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος συνέχισε την επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου. Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του όλου ΠΑΣΟΚ, όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».

Ερωτηθείς για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω... Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει. Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: