3.6.13

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 κόντρα στο Ρέθυμνο και προκρίθηκε στον τελικό της Α1...

Ψέκασε, σκούπισε… τελείωσε.
Δίχως να «φορτσάρει» ιδιαίτερα αλλά να είναι σοβαρός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 νικώντας με σκορ 80-67 τον ΑΓΟΡ, στον τρίτο ημιτελικό.
Κορυφαίοι για τους τους ...
πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, οι οποίοι σε ένα ακόμα παιχνίδια στερήθηκαν τις υπηρεσίες των Περπέρογλου και Λο, ήταν οι Σπανούλης και Πρίντεζης με 15 πόντους ο καθένας, ενώ από την ομάδα του Ρεθύμνου ξεχώρισε ο Λάτοβιτς που τελείωσε το ματς επίσης με 15 πόντους.
Δίχως να «φορτσάρει» ιδιαίτερα αλλά να είναι σοβαρός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 νικώντας με σκορ 80-67 τον ΑΓΟΡ, στον τρίτο ημιτελικό. Κορυφαίοι για...
Το ματς

Με ένα σερί 6-0 και καλή άμυνα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση, με τον ΑΓΟΡ να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι, ύστερα από 2:30 λεπτά αγώνα (2-6). Ο Δημήτρης Κατσίβελης έκανε εξαιρετική –αμυντική- δουλειά στα αντίπαλα γκαρντ και με τον Σπανούλη να δημιουργεί και τον Πρίντεζη να… εκτελεί, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έφτασαν στο υπέρ τους 15-2, περίπου στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλείσει πολύ καλά τη ρακέτα και χτυπώντας στον αιφνιδιασμό η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +15 (5-20). Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια με το σκορ να διαμορφώνεται στο 12-24.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: