22.6.13

Πάτρα: 17 μέρες δεμένος στο κρεβάτι της Ψυχιατρικής Ρίου ο 16χρονος αυτιστικός!...


Σοκ προκαλούν οι εικόνες του 16χρονου αυτιστικού που νοσηλεύεται για 17η μέρα στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου σε συνθήκες που θυμίζουν Μεσαίωνα. Αντιπροσωπεία Φορέων Ατόμων με Αναπηρία προχώρησε σήμερα σε...
κατάληψη του γραφείου του Διοικητή προκειμένου να προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας και καταγγελία για τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας του 16χρόνου παιδιού με αυτισμό που νοσηλεύεται από τις 5 Ιουνίου 2013, στο κρεβάτι της Ψυχιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν.Π με ιμάντες ακινητοποίησης και με φαρμακευτική αγωγή που το έχει καταστήσει καθηλωμένο καθώς και την προβληματική λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Η Αντιπροσωπεία αποτελείτο από γονείς ατόμων με αναπηρία καθώς και άτομα με αναπηρία μεταξύ των οποίων ο κος Χαροκόπος Αντώνης, ο κος Γκορίλας Θωμάς, η κα Τριανταφύλλου Αγγέλα, ο κος Γατομάτης Κων/νος , ο κος Αγγελακόπουλος Γιώργος κλπ.
Το ψήφισμα διαμαρτυρίας δεν κατατέθηκε, καθώς ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Π. κος Λέτσιος Απόστολος απουσίαζε και δεν υπήρχε υπεύθυνος στο γραφείο του για να το παραλάβει.



Επιπλέον ο Διευθυντής του προσωπικού δεν δέχτηκε να συζητήσει λόγω της παρουσίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: