29.5.13

Τσίπρας: Επιχείρηση εξαπάτησης με κωδικό “success story” (ΒΙΝΤΕΟ)...




"Ο κ. Ρουπακιώτης είναι διπλά εκτεθειμένος και εκτίθεται περισσότερο όταν παραμένει υπουργός...".
Κάλεσε τον Σαμαρά σε debate...
Σφοδρή επίθεση στον Αντωνη Σαμαρά εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για “Mνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά”.
«Κάποιοι έλεγαν για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Στην πραγματικότητα είναι...
μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μιας δεξιάς που δεν έχει σχέση με το  πρόσφατο παρελθόν της ΝΔ, μιας δεξιάς βγαλμένης από τα χρόνια του διχασμού, μιας δεξιάς που φλερτάρει με την ακροδεξιά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αναφερόμενος στους δύο κυβερνητικούς εταίρους, έκανε λόγο για «δεκανίκια» σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «πόσους άλλους διασυρμούς μπορούν να αντέξουν ώστε να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία. Για πόσο ακόμα θα παριστάνουν τα δεκανίκια του κ. Σαμαρά».



«Δεν έχει απομείνει κάτι άλλο στην κυβέρνηση παρά μόνο επικοινωνιακά τερτίπια του υπογείου και η επιχείρηση με κωδικό “success story”», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σημειώνοντας ότι: «στην πραγματικότητα πρόκειται για “Virtual reality story”, γιατί οι πολίτες δεν ζουν σε γυάλα».



Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι με το που γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα ψηφίσει τον νέο νόμο, ενώ κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να παραιτηθεί λέγοντας ότι: «Ο κ. Ρουπακιώτης μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι διπλά εκτεθειμένος και εκτίθεται περισσότερο όταν παραμένει υπουργός που δεν έχει δικαίωμα να φέρει στη βουλή τον νόμο που συνέταξε...» .



Είσης κάλεσε τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ. «Θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον πρωθυπουργό και να του πω ότι αν θεωρεί ότι ζούμε μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε; Γιατί κρύβεται;. Τον καλώ όπου θέλει και όπως θέλει, είτε στη βουλή, είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια με όποιους όρους θέλει και με όποιους δημοσιογράφους θέλει. Να έρθει να εξηγήσει ποιο είναι το σχέδιό του για έξοδο από την κρίση. Να αντιπαρατεθούμε και να δει και ο λαός αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο, έχει όραμα. Τον καλώ να ανταποκριθεί να μην κρύβεται άλλο», σημείωσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: