31.5.13

Βαλίτσες γεμάτες δολάρια εδειχνε στη μικρή Χριστίνα (ΦΩΤΟ)...



Αποκαλυπτικοί διάλογοι στο Facebook.
 Καρέ καρέ ο εντοπισμός της...
Φωτογραφίες με βαλίτσες γεμάτες δολάρια είχε ανεβάσει στο Facebook, ο 23χρονος Αλβανός dj, Mario Aiazi, για να δελεάσει τη 13χρονη Χριστίνα και να την ...
πείσει να εγκαταλείψει το σπίτι της και την οικογένειά της και να πάει στην Καβάλα να ζήσει μαζί του.
Οι διάλογοι που είχαν οι δυο τους στο διαδίκτυο είναι αποκαλυπτικοί. Θρασύτατος ο 23χρονος μιλούσε με τη μικρή σαν να είχε απέναντί του μία ενήλικη και φυσικά το ανήλικο κορίτσι εντυπωσιασμένο απαντούσε στους ίδιους τόνους.

Τα ερωτόλογα στο facebook στις 18 Απριλίου

Mario Aiazi: «γιατί αγάπη μου σε άφησα εγώ;»

13χρονη: «Οχι δεν με άφησες αλλά πρόσεξε μην το κάνεις...»

Mario Aiazi: «χααα ματάκια μου όμορφα. Το φεγγάρι είναι πιο κοντά γιατί μαζί σου φτάνω πιο μακριά»

13χρονη: «Ναι όντως.., να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ...»

Mario Aiazi: «ομορφιάααα μουυυυ»

Oι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την Πέμπτη το βράδυ την ανήλικη, ωστόσο τα ίχνη του 23χρονου έχουν χαθεί και τον αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. Η ανήλικη κοπέλα από τα Σπάτα εντοπίστηκε από μια περίπολο αστυνομικών στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά που απέχει 33 χιλιόμετρα από το Παλιό Τσιφλίκι όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός.

Ο Marjon Ajazi το πρωί της Δευτέρας βρισκόταν μαζί με το 13χρονο παιδί σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά και πέρασαν τη νύχτα σε μια αγροικία. Εκεί εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της μικρής Χριστίνας από την τηλεφωνική κλήση που έκανε στη μοναδική στενή της φίλη για να την καθησυχάσει πως ήταν ασφαλής και δεν κινδύνευε. Οι αστυνομικοί αμέσως κινητοποιήθηκαν και χρησιμοποιήθηκε ακόμα και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που σάρωνε με θερμική κάμερα την πυκνή βλάστηση προσπαθώντας να τους εντοπίσει.

Την ίδια ώρα χερσαίες δυνάμεις έρευνας σάρωσαν τις κοινότητες Φωλιά, Σιδηροχώρι, Δωμάτια, Πυργοχώρι και Χρυσόκαστρο ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά στο Παγγαίο. Μια άλλη κινήθηκε από τη δυτική του πλευρά μέσω των χωριών Μεσορόπη και Μουσθένη. Μια τρίτη κατευθύνθηκε ανατολικά και διέσχισε το Χορτοκόπι, τους Αντιφίλιππους και το Παλαιοχώρι φτάνοντας ως τη μονή του Αγίου Δημητρίου. Τα ίχνη των δύο είχαν χαθεί. Ωστόσο οι έλεγχοι δεν σταμάτησαν. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ έλεγχαν όλα τα αυτοκίνητα που περνούσαν με κατεύθυνση από και προς την Καβάλα. Μια από αυτές εντόπισε το κορίτσι να περπατά ολομόναχο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κοντά στα Λουτρά. Η μικρή Χριστίνα ήταν καλά στην υγεία της, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο ο 23χρονος Αλβανός Marjon Ajazi εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί. Μάλιστα η 13χρονη Χριστίνα αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία γι' αυτό και προς τα πού κατευθύνθηκε όταν χώρισαν οι δρόμοι τους και επιμένει που δεν έγινε αρπαγή αλλά πήγε στην Καβάλα με τη θέλησή της.






Δεν υπάρχουν σχόλια: