29.4.13

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μπουτάρη και Γκιουλέκα...

Εντονη φραστική αντιπαράθεση, ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Γκιουλέκα, ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο...
κ. Γκιουλέκας απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιώργο Αρβανίτη, και του υπενθύμισε ότι η σημερινή διοίκηση Μπουτάρη εκλέχθηκε με διαφορά λίγων ψήφων και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, παρενέβη ο κ. Μπουτάρης ο οποίος είπε στον κ. Γκιουλέκα πως πολλές φορές επαναλαμβάνει ότι υπήρξε μικρή διαφορά ψήφων στις δημοτικές εκλογές και παρατήρησε: «Και μία μόνο ψήφος αρκεί, όπως στον ιππόδρομο στο φότο φίνις, που λέμε. Είμαστε διοίκηση και βλέπετε τις πλάτες μας».

«Λιγότερη αλαζονεία δεν βλάπτει», αντέδρασε ο κ. Γκιουλέκας και ο κ. Μπουτάρης επανήλθε: «Ο δεύτερος βλέπει την πλάτη του πρώτου, δεν σας είπα τρώτε τη σκόνη μας. Σας ενοχλεί αυτό αλλά θα το φάτε».

Ο κ. Γκιουλέκας πήρε τον λόγο, ο δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι είναι «αγενής», επειδή τον διακόπτει, και ο κ. Γκιουλέκας του ανταπέδωσε λέγοντας ότι «είναι γνωστή η αγένεια» του κ. Μπουτάρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: