30.4.13

«Θόλωσε» από το πάθος και την πάτησε με το αυτοκίνητο (BINTEO)...



Σοκ στην Κηφισιά από το απίστευτο έγκλημα...
Συγκλονίζει το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κηφισιά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν...
το θύμα -μία 55χρονη γυναίκα, αστρολόγος στο επάγγελμα- και ο δράστης -ένας 43χρονος άνδρας- διασκέδαζαν και τα έπιναν στο

σπίτι της άτυχης γυναίκας. Έχοντας ο 43χρονος το αυτοκίνητό του στο συνεργείο, η σύντροφός του προσφέρθηκε να τον πάει με το δικό της αυτοκίνητο στο σπίτι του. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της 55χρονης...

Φτάνοντας έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά, το ζευγάρι για άγνωστη αιτία, άρχισε να τσακώνεται έντονα, με τους γείτονες να έχουν βγει στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι γίνεται. Τότε ήταν που το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της καλώντας στο τηλέφωνο τον γιο της, από τον οποίο ζητούσε βοήθεια.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο της άτυχης αστρολόγου, και χωρίς κανένα δισταγμό την παρέσυρε σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Τη γυναίκα τη βρήκε νεκρή στο οδόστρωμα ο γιος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Όσο για τον δράστη, συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος είναι εγγονός πρώην βουλευτή, ενώ στο σπίτι έμενε με τον αλκοολικό πατέρα του και την άρρωστη από Αλτσχάιμερ μητέρα του.

Όπως είπαν οι γείτονες, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: