11.3.13

Τι απαντά το UNFOLLOW για το εξώφυλλο με τον Σαμαρά...




crimenet.gr

Τη δική τους απάντηση για όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσίευση του περιοδικού τους, με πρωτοσέλιδό που έδειχνε κακοποιημένο το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, δίνουν οι...

συντάκτες του UNFOLLOW.

Οι συντάκτες, μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για παράλογους συλλογισμούς από πλευράς πολιτικών προσώπων και αναπαραγωγή τους από τον πρωθυπουργό.

Στο άρθρο που ανέβασαν στο site του περιοδικού με τίτλο «Τι δεν καταλαβαίνετε, κ. Πρωθυπουργέ;» σημειώνουν πως το εξώφυλλο ήταν «ευθεία αναφορά στην ανήκουστη για δημοκρατική πολιτεία πρακτική της Ελληνικής Αστυνομίας να βασανίζει ανθρώπους» και υποστηρίζουν πως τα ρεπορτάζ που δημοσιεύουν «θέτουν υπό σοβαρή αμφισβήτηση τη δημοκρατικότητα της διακυβέρνησής σας».

«Το εξώφυλλό μας εικονογραφεί τη θέση μας, η οποία τεκμηριώνεται δημοσιογραφικά, ότι ο μεγαλύτερος φορέας αντιδημοκρατικής βίας στην Ελλάδα είναι η κυβέρνησή σας, οι αρχές των οποίων προΐσταται, και οι πολιτικές που ασκεί» καταλήγει το άρθρο-απάντηση στην κριτική που άσκησαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την εικόνα του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: