20.3.13

Mπλόκο των ΜΑΤ στους εργαζομενους (BINTEO) ...

Δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν στο υπ. Ναυτιλίας...
Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Ελευσίνας και... της ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Αυτή την ώρα συνεχίζουν με την πορεία τους προς το υπουργείο Ναυτιλίας, ενώ κλειστή είναι η Ακτή Ποσειδώνος στο ρεύμα του υπουργείου.

Άνδρες των ΜΑΤ και λιμενικοί έχουν μπλοκάρει την πρόσβαση των διαδηλωτών στο υπουργείο. Στο σημείο γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι διεκδικούν μεταξύ άλλων: -Εξόφληση όλων των δεδουλευμένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά. Να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η εφαρμογή του απαράδεκτου μέτρου της εκ περιτροπής εργασίας στα Ν. Σκαραμαγκά και να αποκατασταθούν στην δουλειά τους οι εργαζόμενοι του Τροχαίου Υλικού. -ΑΜΕΣΑ μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους. -Να ακυρωθεί η συμφωνία με την Κίνα για την χρηματοδότηση των Ελλήνων Εφοπλιστών για να πηγαίνουν αυτοί τα καράβια τους στα Κινέζικα Ναυπηγεία. video platformvideo managementvideo solutionsvideo player protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: