21.3.13

"Εμεινε" η limo, του Ομπάμα...


Μπορεί να είναι άτρωτη σε χημικό πόλεμο, φαίνεται όμως οτι με λάθος καύσιμο παραμένει ένα συμβατικό αυτοκίνητο ενός απλού θνητού.

Ο λόγος για μία ... από τις λιμουζίνες του Αμερικανού Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, "το τέρας" όπως το αποκαλούν, που ακινητοποιήθηκε και παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω στο ιστορικό ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Μέση Ανατολή, αναγκάζοντας ακόμα και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να πάρουν θέση.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ , ο οδηγός της λιμουζίνας δεν την γέμισε με το σωστό καύσιμο. Αντιθέτως, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με το Associated Press, έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι η λιμουζίνα παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα δίχως όμως να διευκρινίσουν ποιο είναι αυτό.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο οδηγός της λιμουζίνας αντί να γεμίσει το ντεπόζιτο με πετρέλαιο, έβαλε βενζίνη με αποτέλεσμα το τεθωρακισμένο όχημα να μην παίρνει μπροστά. Χρειάστηκε μάλιστα να ρυμουλκηθεί μέχρι την Ιερουσαλήμ. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ανέλαβε την ρυμούλκηση της λιμουζίνας δήλωσε ότι τον κάλεσε το αμερικανικό προξενείο για να μεταφέρει το όχημα στην Ιερουσαλήμ καθώς δεν μπορούσε να ξεκινήσει.

Για να μην γίνουν ...ρεζίλι, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έδωσαν αμέσως εντολή να αντικατασταθεί το "ελαττωματικό" όχημα επιστρατεύοντας μία ολοκαίνουρια λιμουζίνα από την Ιορδανία προκειμένου να μεταφέρει τον πλανητάρχη στις προγραμματισμένες επισκέψεις του. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Guardian", τo πρόβλημα παρουσιάστηκε λίγο πριν την άφιξη του Ομπάμα στην Ιερουσαλήμ και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, δια στόματος του Μπράιαν Λίρι, έσπευσαν να τα... μπαλώσουν αφήνοντας να εννοηθεί πως όταν πρόκειται για αυτοκίνητα, αυτά συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: