13.3.13

Παρουσίαση της Πελοποννήσου στο Ελσίνκι ως διεθνή δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό...

newsmessinia.blogspot.gr

Ως διεθνής τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, παρουσιάστηκε η Πελοπόννησος, χθες το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση, με τη συμμετοχή μεγάλων οργανωτών ταξιδιών, αλλά και φορέων της Φιλανδίας.

Στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε...
ιστορικό χώρο της φιλανδικής πρωτεύουσας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ανέλυσε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, καθώς και τα διακριτά χαρακτηριστικά του, μαζί με τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ενημέρωση των προσβάσεων και των υποδομών του προορισμού της Πελοποννήσου, ενώ δόθηκε έμφαση στις δυνατότητες συγκρότησης τουριστικών πακέτων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ειδική αναφορά έγινε για τον τομέα της γαστρονομίας, την πελοποννησιακή μεσογειακή διατροφή και το Πελοποννησιακό Σύμφωνο Ποιότητας, το οποίο συστήνεται για πρώτη φορά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και τους νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί, στις μαρίνες της, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που συνεχώς αναπτύσσονται και στις υπηρεσίες, με εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής, που παρέχονται.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Φιλανδία, Χρήστος Κοντοβουνήσιος, ο οποίος προλόγισε τον περιφερειάρχη και μίλησε με θερμά λόγια για τις ομορφιές της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: