11.3.13

Σε απεργία πείνας ο δήμαρχος Μεσολογγίου...


...για το σχέδιο "Αθηνα"...
Μετά τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν χθες κατα την ομιλία του Μ. Σαλμά με αφορμή το σχέδιο "Αθήνα",ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης προχώρησε σήμερα σε απεργία πείνας στο ... Μουσείο-Πινακοθήκη, στην κεντρική πλατεία της πόλης και κάλεσε όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση.



Ο Δήμαρχος πρότεινε εκτός των άλλων να υψωθούν μαύρες σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια, και στα καταστήματα της πόλης, ενώ σε ό,τι αφορά τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου, ο κ. Κατσούλης πρότεινε να μην υπάρξει καν συμμετοχή του δήμου και των φορέων σε αυτές. Παράλληλα στις γιορτές Εξόδου δεν θα προσκληθεί κανένας πολιτικός και πολιτειακός παράγοντας.



Επεισόδια σημειώθηκαν, εξάλλου, χθες στο Μεσολόγγι έξω από το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.



Σήμερα στις 12 το μεσημέρι σπουδαστές των ΤΕΙ Μεσολογγίου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία κατά του σχεδίου «Αθηνά» , ώστε να μην καταργηθεί, αλλάξει αντικείμενο ή μεταφερθεί αλλού το ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: