3.3.13

Μυστική συνάντηση...



Αν και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, δεν έχει εγκαταλείψει το ενδιαφέρον του για τις εσωκομματικές εξελίξεις.
Ο λόγος για τον πρώην "τσάρο" της ελληνικής οικονομίας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος "ξέχασε" για λίγο την... περιπέτεια του με την λίστα Λαγκάρντ και ασχολήθηκε με τις προσυνεδριακές λιστες του Κινηματος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, παραμονές της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των συνέδριων του ΠΑΣΟΚ ο πρώην "τσάρος" είχε την ευκαιρία να δώσει "γραμμη" στα οργανωμένα στελέχη που στήριζαν την υποψηφιότητα τους στο υπολοιπο Αττικής.
Σε μυστική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός εκ των γνωστών "κομματαρχών" του, στην περιοχή του Μεγάλου Πεύκου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εξήγησε στην "πράσινη" ομήγυρη οτι ο ίδιος θα επιστρεψει καθαρός και δικαιωμένος από τις κατηγορίες που του προσάπτουν.
"Σας ορκίζομαι οτι είμαι τίμιος. Δεν είμαι απατεώνας. Μου την έστησαν", φέρεται να είπε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντες στην συνάντηση, αφήνοντας υπαινιγμούς για τον Ευ. Βενιζέλο και τον Ι. Διώτη. Επείδή όμως κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η εκλογική συμπεριφορά των δικών του "ανθρώπων" , ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν της λογικής "συμμετέχουμε στις διαδικασίες μέχρι νεωτέρας".

Απο την εφημεριδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: