10.3.13

Τσακώθηκε με τη γειτόνισσα... και κατέβασε το παντελόνι του!...


"ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο 70 ΧΡΟΝΟΣ " !!!
Απίστευτο περιστατικό προχθές το πρωί στην Οβρυά της Πάτρας, με πρωταγωνιστή έναν 70χρονο.
Αφού στην αρχή επιτέθηκε φραστικά σε γειτόνισσά του που καθάριζε στο μπαλκόνι της, στη συνέχεια...
κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα...!
Και μάλιστα ξεγυμνώθηκε καταμεσής του δρόμου και φώναζε στη γυναίκα:
«Κοίτα που σε γράφω. Εδώ...» δείχνοντας... αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς. Και μάλιστα το έκανε ξανά και ξανά χρησιμοποιώντας εναντίον της γυναίκας χυδαίους χαρακτηρισμούς και απειλές. Όσο κι αν η γυναίκα του φώναζε να φύγει και να τον ρωτούσε αν ντρέπεται που ξεγυμνώνεται σε κοινή θέα, εκείνος συνέχιζε απτόητος κι αφού προφανώς αισθάνθηκε πως υποτίμησε και προσέβαλε τη γυναίκα αποφάσισε να σταματήσει το «αστείο» του.
Βέβαια αυτό που συνέβη μαθεύτηκε γρήγορα και ξεσήκωσε τους ανθρώπους της περιοχής, αν και πολλοί δεν εξεπλάγησαν από την πράξη του ηλικιωμένου επειδή υποστηρίζεται πως έχει ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά του.
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση εντύπωση προκαλεί και η λεγόμενη αφορμή. Διότι όλα έγιναν με φόντο τη διαφωνία για ένα... λάστιχο που μεταφέρει τα νερά από τη μία στην άλλη πλευρά ενός δρόμου, της οδού Ναυσικάς.
Επειδή δεν υπήρχε η υποδομή και ο δρόμος πλημμύριζε από τα νερά, η γυναίκα με δικά της χρήματα είχε τοποθετήσει υπόγειο λάστιχο που διέσχιζε υπογείως τον δρόμο και οδηγούσε το νερό στην απέναντι πλευρά και στο φρεάτιο ομβρίων υδάτων.
Ο ηλικιωμένος και δράστης του χθεσινού επεισοδίου πήγε και... μπάζωσε αυτή την διέξοδο επειδή ήθελε να μειώσει το ύψος του οδοστρώματος για να κατεβαίνει πιο εύκολα το αυτοκίνητό του.
Έτσι το λάστιχο αχρηστεύτηκε και τα νερά που φεύγουν απ' την απέναντι πλευρά υποχρεωτικά περνούν πάνω από το οδόστρωμα.
Οπότε κάτι ανάλογο συνέβη και την Τετάρτη το πρωί. Και ενώ ο ίδιος υποστηρίζεται ότι ευθύνεται για όλα αυτά, εκείνος επιτέθηκε στη γυναίκα για να την κατηγορήσει ότι εξαιτίας της ήταν ο δρόμος μες το νερό..
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: