7.3.13

Ασημίνα Σκόνδρα: Δεν είναι εποχή του κυνηγιού για να βγάλετε …λαγό...


Τι αποκαλύπτει η βουλευτίνα της Ν.Δ. για το γαλάζιο γεύμα με μενού λαγό στιφάδο και … ανασχηματισμό...
Πάνω από 15 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ανεξάρτητοι όπως ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ο κ. Σολδάτος, ο κ. Κυριαζίδης και πολλοί άλλοι, παραβρέθηκαν τελικά στο ...
γεύμα της κ. Σκόνδρα, βουλευτίνας Καρδίτσας, που έγινε την Τρίτη. Η κ. Σκόνδρα μιλώντας στο parapolitika.gr επιβεβαιώνει την συνάντηση και όχι μόνο…

«Όντως φάγαμε λαγό, αλλά το μενού δεν αφορούσε τον ανασχηματισμό… Άλλωστε, δεν είναι εποχή κυνηγιού και έτσι … δεν θα βγάλετε λαγό...». Όπως μάθαμε μάλιστα και η ίδια η βουλευτίνα είναι κυνηγός και μάλιστα έχει και άδεια κυνηγιού…!

Σύμφωνα με την κ. Σκόνδρα το γεύμα ήταν … ανταποδοτικό καθώς συχνά γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις βουλευτών και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της. Όσο για τα σενάρια που την θέλουν να … αναλαμβάνει θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο η ίδια υπογραμμίζει «Σαφώς και μιλήσαμε για τα σενάρια που ακούγονται. Προσωπικά δεν επιδιώκω κάτι γιατί όταν είσαι νέος βουλευτής δεν έχεις τέτοιες προσδοκίες».

Η ίδια πάντως είναι γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον αγροτικό κόσμο, καθώς εργάστηκε για πολλά χρόνια σε υπηρεσίες που αφορούν τον γεωργικό τομέα, όπως τον οργανισμό βάμβακος και το ΟΣΔΕ γι’ αυτό και τα σενάρια την τοποθετούσαν στο υφυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η ίδια υπογραμμίζει με έμφαση ότι δεν η συγκέντρωση δεν είχε καμία σχέση με αυτά τα σενάρια κι ότι ήταν μια πολύ χαλαρή συγκέντρωση μεταξύ γαλάζιων συναδέλφων της.

Όσο για την παρουσία του κ. Μαρκόπουλου η κ. Σκόνδρα σημείωσε ότι δεν ήταν ένα γεύμα … επανένταξης αλλά «είναι καλό να υπάρχει συνοχή και μεταξύ των βουλευτών, όπως την ίδια ζητάμε και από την κοινωνία. Η συζήτηση ή η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μας βελτιώνουν και μας βοηθούν όλους μας».

Πάντως στη συζήτηση των γαλάζιων βουλευτών ακούστηκε πολλές φορές και το όνομα του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή.

Στέλλα Νοβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: