14.3.13

Πως φούντωσε ο καυγάς στην Προανακριτική – Όλοι οι διάλογοι...

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί για όσα συνέβησαν σήμερα στην Προανακριτική της Βουλής, είναι οι διάλογοι ανάμεσα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Θοδωρή Δρίτσα.

Ο καυγάς ξεκίνησε με...
αφορμή την υπέρβαση του χρόνου από πλευράς της κ. Κωνσταντοπούλου, όπως είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, και ξέφυγε με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κύριε πρόεδρε δεν θα κάνω εξέταση με αυτόν τον τρόπο, θα σας καταγγείλω δημόσια και από κει και πέρα αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Ηρεμήστε

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαι πολύ ήρεμη. Είστε υπαίτιος και υπόλογος και θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει. Εφαρμόζετε πράγματα μονομερώς. Είχατε πει όταν έρθει ο Καπελέρης, θα κάτσει και μια βδομάδα να τον εξετάζουμε.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Κάνετε επί 20 λεπτά ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο. Ρωτάτε που είναι το γραφείο, η τουαλέτα ,το κομπιούτερ αν έχει email, αν έχει κινητό και laptop και τίποτα για την υπόθεση .

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα σας καταγγείλω δημόσια . Είστε υπαίτιος υπόθαλψης και συγκάλυψης. Εχετε αποκαλυφθεί, είστε εκτεθειμένοι στο πανελλήνιο.

Παναγιώτης Ρήγας: Έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουν πολιτική εκμετάλλευση και πολιτική αξιοποίηση της Επιτροπής. Δεν συμβάλλουν σε τίποτα στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Θέλω να καταγράφει στα πρακτικά ότι η κ. Κωνσταντοπούλου είχε στη διάθεση της 25 λεπτά και δεν ρώτησε τίποτα ουσιαστικό

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ούτε καν η προσφώνηση, κύριε πρόεδρε, δεν σας αρμόζει

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Έξεστιν

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τη λέξη 'Εξεστιν να την πείτε εσείς που έχετε συνηθίσει να αναφέρεστε έτσι . Είστε χυδαίος.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Η ανατροφή του καθενός εδώ μέσα φαίνεται. Κύριε Δρίτσα, θα κάνετε ερωτήσεις στον μάρτυρα;

Θόδωρος Δρίτσας: Κάνετε την επιτροπή ιδιοκτησία σας . Μετά από αυτή τη συμπεριφορά αρνούμαι να θέσω ερωτήματα. Αρνούμαι να συνεργήσω σε μια φαλκιδευμένη διαδικασία. Να συνεχίσει η κ.Κωνσταντοπουλου και μετά εγώ

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Κύριε μάρτυς τελειώσαμε.

Θόδωρος Δρίτσας : Αυτό είναι πραξικόπημα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα απολογηθείτε δημοσίως...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: