11.3.13

Βενιζέλος για τον εαυτό του: Δεν έχω ακούσει άλλον να μιλάει με τέτοια ευθύτητα...


H αιχμή για τον Γιώργο Παπανδρέου...
Aπόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο Νίκο Χατζηνικολάου:

-Θα κλείσω μ’ ένα ερώτημα που ξέρω ότι ...
θα σας ενοχλήσει, αλλά πρέπει να το κάνω διότι μου «τρώει» τη γλώσσα: Θέλω το σχόλιό σας σε σχέση με την εμφάνιση Παπανδρέου στο Συνέδριο...


...του ΠΑΣΟΚ και το χειροκρότημα εκεί. Θέλω να σας ρωτήσω: Γιατί κ. Πρόεδρε δεν έρχεστε σε πιο ανοιχτή ρήξη με τη θητεία Παπανδρέου, όταν είναι βέβαιο ότι αυτή η θητεία οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στα προβλήματα που αντιμετώπισε στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις;

Ευ. Βενιζέλος: Εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και είμαι δίκαιος στις αξιολογήσεις μου. Πρέπει να σας πω ότι δεν έχω ακούσει άλλο κόμμα και άλλον πολιτικό αρχηγό να μιλάει με τέτοια ευθύτητα για το παρελθόν και για το παρόν. Φυσικά, από αυτό εξαρτάται και το μέλλον της χώρας. Δεν έχω κρύψει καμία μου αξιολόγηση και έχω πει πάντα αυτό που πιστεύω. Κι έχω περιγράψει τα γεγονότα.
Για το Συνέδριο έχω πει ότι ήταν ένα λιτό και προσεκτικό Συνέδριο, που έστειλε μηνύματα στον κόσμο ότι έχουμε επίγνωση της κατάστασης και πρέπει και να έχουμε επίγνωση και ναι δείχνουμε ότι έχουμε επίγνωση. Όταν στέλνουμε εικόνες και μηνύματα που δείχνουν έλλειψη επίγνωσης, βλάπτουμε την παράταξη και βεβαίως δε βοηθάμε τη χώρα και την κοινωνία.

Σχόλιο: Είναι πολύ σημαντικό οι πολιτικοί ηγέτες να πατούν στη γη και να ασκούν τα καθήκοντα τους με μετριοπάθεια. Μπράβο στο ταπεινό μυρμηγκάκι Βαγγέλη Βενιζέλο.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: