23.3.13

Θρίλερ με τον θάνατο του Μπερεζόφσκι...

Συνεργάτης του, διέψευσε τις υπόνειες για αυτοκτονία...
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του Μπόρις Μπερεζόφσκι.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που δημοσιεύουν ρωσικά μέσα, ο θάνατός του αποδίδεται σε... καρδιακή προσβολή και πρόσφατα είχε μεταβεί στο Ισαρήλ για ιατρική θεραπεία.

Ένας συνεργάτης του διέψευσε τις υπόνοιες ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, καθώς δεν βρέθηκε, όπως υποστηρίζει, κάποιο στοιχείο που να οδηγεί σε αυτή την εκδοχή.
"Κάποιος μας τηλεφώνησε σήμερα στις 15.18' τοπική ώρα (17.18' ώρα Ελλάδος) που ήταν ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας ενός άνδρα που βρισκόταν σε μια διεύθυνση στο Άσκοτ. Στείλαμε ένα ασθενοφόρο και πολλά μέλη της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών στο σημείο αυτό. Ο θάνατος του 67χρονου άνδρα επιβεβαιώθηκε επί τόπου. Ο θάνατος είναι ανεξήγητος και η αστυνομία διεξάγει έρευνα", διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.
Στο μεταξύ δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι συνδέουν την επιβάρυνση της υγείας του και με άλλες δύο υποθέσεις, από τις οποίες ο Μπερεζόφσκι βγήκε χαμένος.

Η μια αφορά στη διαμάχη που είχε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, από τον οποίον διεκδικούσε αποζημίωση τριών δισ στερλινών για εξαπάτηση και εκβιασμό, στην υπόθεση πώλησης μετοχών του ρωσικού πετρελαϊκού ομίλου Sibneft.

Η δεύτερη στον χωρισμό του με τη σύντροφό του, Έλενα Γκουρμπόνοβα, η οποία με αγωγές είχε καταφέρει να παγώσει 200 εκατ. λίρες από τον λογαριασμό του.
Τέλος, Ένας δημοσιογράφος που βρισκόταν στο περιβάλλον του, έλεγε ότι ο Μπερεζόφσκι ήταν ενεργητικός και είχε πολλά σχέδια για το μέλλον, αλλά όταν του μίλησε πριν μερικές εβδομάδες, μετά τη χαμένη δίκη εναντίον του Αμπράμοβιτς που τον οδήγησε σε απώλειες 3 δις λιρών, ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι του είχε στοιχίσει πολύ που βρισκόταν μακριά από τη Ρωσία, όπου πίστευε ότι θα επέστρεφε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: