10.3.13

Μιανμάρ: Και πάλι πρόεδρος του κόμματος ΕΕΔ η Αούνγκ Σαν Σου Κι...

Η Αούνγκ Σαν Σου Κι, κάτοχος βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, επανεξελέγη πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης για τη Δημοκρατία, σήμερα, τελευταία ημέρα του συνεδρίου του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης στη Μιανμάρ, δήλωσε πηγή του κόμματος, το οποίο στοχεύει σε...
νίκη στις εκλογές του 2015.

Αούνγκ Σαν Σου Κι. Φωτογραφία: Reuters Αούνγκ Σαν Σου Κι. Φωτογραφία: Reuters Η Αούνγκ Σαν Σου Κι, επανεξελέγη ομόφωνα από τα 120 μέλη της κεντρικής επιτροπής, τόνισε η ίδια πηγή. Για τη θέση αυτή δεν υπήρχε κανένας άλλος υποψήφιος.
Το συνέδριο της Εθνικής 'Ενωσης για τη Δημοκρατία, που άρχισε την Παρασκευή με τη συμμετοχή 850 αντιπροσώπων, είναι το πρώτο που πραγματοποιείται στην ιστορία του κόμματος αυτού, δυο χρόνια πριν από τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες θεωρείται φαβορί.

Το κόμμα πρέπει να καθορίσει μια στρατηγική, αλλά επίσης να ξεπεράσει τις "εσωτερικές" συγκρούσεις, την ύπαρξη των οποίων παραδέχθηκε η Αούνγκ Σαν Σου Κι κατά τη χθεσινή της ομιλία.
"Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι αυτή τη στιγμή", επανέλαβε σήμερα. "Θα ήθελα να σας ζητήσω να μην αφήσουμε τα προσωπικά συναισθήματα να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας", τόνισε.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: