10.3.13

Τεσσάρων αστέρων γλέντι γενεθλίων με την Κούλα!...



Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος ετών... 88. Ο Θρύλος γιορτάζει απόψε και κάνει δώρο στον τρομερό λαό του το 40ο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΝΑΟ (19:30-live olympiacos24.gr/NS1) την Κούλα την οποία και θα... ξεφτιλίσει, σε ένα γλέντι, που θα έχει κατάληξη στο ράψιμο του 4ου αστεριού στην ιστορική φανέλα της ομάδας.

Αναμένεται "ερυθρόλευκος"... σεισμός το βράδυ στο ΝΑΟ, όπου θα είναι κατάμεστος, με τον Ολυμπιακό να γιορτάζει τα 88α γενέθλιά του, με τον καλύτερο τρόπο.

Πάντως οι παίκτες αλλά και ο Μίτσελ δηλώνουν ότι το μυαλό τους το έχουν μόνο στο πως να πάρουν την νίκη απέναντι στην Ένωση και να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Όσο για τα πανηγύρια αυτά θα γίνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, παίρνοντας μαζί του στην αποστολή και τον Νταβίντ Φουστέρ. Απο την άλλη εκτός έμειναν, για λόγους τακτικής, οι Φετφατζίδης, Μοδέστο, Ντιακιτέ.

Αναλύτικά η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: