24.3.13

Στην μεγάλη οθόνη η ζωή του Πιστόριους...



Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ αναμένεται να συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή και τις περιπέτειες του Όσκαρ Πιστόριους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail παραγωγοί προσέγγισαν τον... Ράιαν Γκόσλινγκ και του πρότειναν να υποδυθεί τον Όσκαρ Πιστόριους, ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η επικρατέστερη για τον ρόλο της Ρίβα Στέενκαμπ.

Η Σαρλίζ είναι επίσης Νοτιοαφρικανή και στην παιδική της ηλικία είχε βιώσει από πρώτο χέρι τη βία κατά των γυναικών στη χώρα της καθώς ο πατέρας της κακοποιούσε τη μητέρα της. Εκείνη κάποια στιγμή σε αυτοάμυνα τον σκότωσε και το δικαστήριο την αθώωσε.

Από το Χόλιγουντ, αναφέρεται ότι υπάρχουν ήδη δύο σενάρια σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με τον Όσκαρ και τη Ρίβα κι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο αναμένεται να κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση σύντομα.

«Έχεις έναν από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους αθλητές που συνελήφθη και δικάζεται και μία πολύ όμορφη γυναίκα που σκοτώνεται βιαίως. Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, τα σενάρια άρχισαν να γράφονται» τονίζουν καλά ενημερωμένες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: