7.3.13

Εκπρόσωπος… εκτός γραμμής...



Μίνι εσωκομματικό θέμα δημιουργήθηκε χθες στη ΔΗΜΑΡ, εξαιτίας της 15ωρης καθυστέρησης της Αγίου Κωνσταντίνου να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση για... το θάνατο του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.
Εν τέλει, ανακοίνωση εκδόθηκε, αφού μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ είχαν φτάσει, ακόμη και μέσω facebook, να… εγκαλούν το κόμμα τους για την ηχηρή σιωπή του.
Ωστόσο, την εκτίμηση ορισμένων στη ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Ούγκο Τσάβες είχε προλάβει να εκφράσει, με ειρωνικό tweet του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο πορτ παρόλ της ΔΗΜΑΡ, με «τιτίβισμά» του στο twitter, επικαλούμενος τη δήλωση Τσίπρα για τον θάνατο του Τσάβες («Ένας εμπνευστής των ιδεών της Δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων, έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας»), είχε σημειώσει: «Έως και “εμπνευστή των ιδεών της δημοκρατίας” είπαν τον Τσάβεζ…Φαντάσου πώς φαντάζονται τη “δημοκρατία”…».
Αργότερα, στο facebook, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δε δίστασε να παραλληλίσει, εμμέσως πλην σαφέστατα, τον Τσάβες με δικτάτορα, καθώς, απαντώντας σε όσους «κατηγόρησαν τη ΔΗΜΑΡ ότι δεν έβγαλε ή ότι άργησε να βγάλει ανακοίνωση», τούς επισήμανε ότι το κόμμα «ούτε για τον Ντερτιλή έβγαλε ανακοίνωση». Επειδή, όμως, ο τέσσερις φορές νικητής εκλογών Τσάβες μάλλον δεν έχει μεγάλη σχέση με τον πραξικοπηματία Ντερτιλή, πριν περάσουν δύο ώρες, ο Παπαδόπουλος «ξήλωσε» από τη σελίδα του στο facebook τη συγκεκριμένη αναφορά του, για αδιευκρίνιστους λόγους…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: