21.3.13

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι - Βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας...


Βροχερή η δεύτερη μέρα της Άνοιξης, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα...
αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τη νύχτα από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειότερα τμήματα και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούννεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα και στα νότια. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: