14.3.13

Παπαγιάννης καλεί Σίμο...

"Θα διαψεύσεις τον δήθεν εκβιασμό;"...
fimotro

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης
Κύριε Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε,
υποθέτω ότι αντιληφθήκατε ότι εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη μια άθλια και ... οργανωμένη προσπάθεια στοχοποίησης εμού και της οικογενείας μου από τον εκδότη της Espresso Γιάννη Φιλιππάκη και τον υπεύθυνο του site iefimerida Χρήστο Ράπτη. Υποθέτω...
επίσης ότι αντιληφθήκατε το δημοσίευμα του iefimerida στο οποίο εκτός από την αυτολεξί αναπαραγωγή των αθλιοτήτων της Espresso αναφέρει επίσης:

"Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες της βίλας των... 400 τ.μ. στην Πεντέλη του Γιάννη Παπαγιάννη διαχειριστή και ιδιοκτήτη του blog fimotro, ο οποίος σχετίζεται με εκβιασμούς στο διαδίκτυο σε βάρος πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών.

Πριν από μερικές μέρες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με δήλωσή φωτογράφισε τον Γιάννη Παπαγιάννη ότι δεν θέλει να τον χρηματίσει και ότι τον συκοφαντεί συστηματικά και ότι για να σταματήσει τις επιθέσεις από το fimotro ήθελε 4.000 ευρώ μηνιαίως"!

Υποθέτω επίσης ότι πληροφορηθήκατε ότι κατέθεσα μήνυση κατά του Γιάννη Φιλιππάκη και του Χρήστου Ράπτη για συκοφαντική δυσφύμιση και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Μπορώ τώρα να ασχοληθώ με την δική σας λειτουργία στον θεσμικό σας ρόλο;

Επί 64 ώρες παραμένει αναρτημένη η ως άνω κατηγορία ότι "εκβιάζεστε" από εμένα και δεν αντιδράτε, για να προστατεύσετε :

Α) Το κύρος του Πρωθυπουργού τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε και...

Β) Ένα δημοσιογράφο ο οποίος κατηγορείται από κοινωνικά απροσάρμοστους και πολιτικούς αντιπάλους που σας μισούν ως "εκβιαστής"!

Σας δηλώ λοιπόν ότι εάν δεν κυκλοφορήσει άμεσα εγγραφη διάψευση σας προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η οποία θα μεταδοθεί μέσω του ΑΠΕ ωστε να μην υπαρξει ουδεμία αμφισβήτηση περί της εγκυρότητας της, θα είμαι υποχρεωμένος να θεωρήσω ότι εσείς είστε συνεργός στην στοχοποίηση εμού και της οικογενείας μου καθώς και στην συκοφαντική διά του τύπου δυσφήμιση μου με σκοπό την έκθεση μου σε κίνδυνο και κατά συνέπεια θα ειμαι υποχρεωμένος να πράξω τα νόμιμα.

Αλλιώς, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα θα πρέπει οι Δημοσιογράφοι να αποδεχτούν ότι η πολιτική κριτική και η προσπάθεια αποτροπής της λεηλασίας του δημοσίου πλούτου θα ονοματίζεται "εκβιασμός".

Μαθαίνω όμως ότι στο Μαξίμου δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με την γενικότερη συμπεριφορά σας. Προσέξτε αυτό.

Γιατί έρχεται και... ανασχηματισμός!

Θα επανέλθω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: