9.3.13

Στρίμωξαν την Σπανοπούλου στα σκοινιά!...

ΡΙΖΕΑΚΟΥ - ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ... ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1 !
Τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Σπανοπούλου επιτίθεται στους πλαντες, στην ΕΣΗΕΑ, σε όλους όσοι αποδοκιμάζουν τα όσα έκανε στον ΕΔΟΕΑΠ βρίσκοντας μάλιστα και έναν ανέλπιστο σύμμαχο από ένα blog που υποτίθεται ότι μάχεται υπέρ των "άνεργων δημοσιογράφων" και τάσσεται κατά της...
Ρεμούλας! Είναι τέτοια η μανία της πρώην προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, που θέλει να πιαστεί απ' όπου μπορεί για να πάρει "πελάτες", όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους συναδέλφους που έχουν δικαίωμα ψήφου, που εξαπέλυσε επίθεση, τελώντας υπό καθεστώς πλήρους πανικού, ακόμα και...
ακόμα και στην εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του οργανισμού. Μετά την επιστολή της λοιπόν στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ήρθε η ώρα να πάρει την απαντήση για τα όσα κατηγορεί και ξεκαθάρισαν τα πράγματα για να μην μπορεί να σταμτήσει η λάσπη.

Αναλυτικά η απάντηση:

Προς
την κυρία Ελένη Σπανοπούλου
Υποψήφια για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ

Κοινοποίηση: Πρόεδρο και Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ

Κυρία Σπανοπούλου,

Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε την επιστολή, την οποία αποστείλατε προς αυτήν με αρ. πρωτ. ΕΣΗΕΑ 756/7-3-13 και ομόφωνα έκρινε ότι πρέπει να σας δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που θέσατε.
Εκφράζουμε κατ’ αρχάς τη λύπη μας για όσα μας καταλογίζετε και κατά δεύτερον τις εύλογες απορίες μας για την «έγκαιρη» ενημέρωσή σας, λεπτό προς λεπτό, για το τι γινόταν την ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων, ενημέρωση την οποία η Εφορευτική Επιτροπή δεν είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει. Είθισται η Εφορευτική Επιτροπή να απαντά σε επιστολές διά της Προέδρου της ως εκπροσώπου. Επειδή, όμως, με την εν λόγω επιστολή σας πλήττεται με πρωτοφανή τρόπο ο θεσμός της Εφορευτικής Επιτροπής, τόσο διά της επιθέσεως στο πρόσωπο της Προέδρου, όσο και των λοιπών μελών της, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρείτε ότι «άγονται και φέρονται», αποφασίσαμε να σας αποστείλουμε υπογεγραμμένη απάντηση από τα μέλη της.
Ακολούθως σας παραθέτουμε την εμπεριστατωμένη απάντησή μας στα ερωτήματά σας ένα προς ένα:
1. Όσον αφορά στις δύο (2) παρατάσεις που εδόθησαν στην υποβολή υποψηφιοτήτων η Ε.Ε. σας απαντά:
Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΑ η Εφορευτική Επιτροπή λαμβάνει όλα τα αναγκαία κατά την κρίση της μέτρα για την άψογη, αδιάβλητη και ανεπηρέαστη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων της είναι και ο ορισμός, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 3 του Καταστατικού, της πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών για την υποβολή των υποψηφιοτήτων όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, ως υποψήφιοι.
Η Εφορευτική Επιτροπή όρισε ως καταληκτική ώρα την 17.00 της 6ης Μαρτίου 2013. Δεδομένου όμως, ότι ο χρόνος που είχαν οι συνάδελφοι μεταξύ του τέλους της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που όρισε τις αρχαιρεσίες για τις 12 και 13 Μαρτίου 2013 και του χρόνου λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων ήταν ελάχιστος, υποβλήθηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή αιτήματα συναδέλφων, που ζητούσαν την παράταση του χρόνου υποβολής των υποψηφιοτήτων για 2 ώρες συνολικά.
Περαιτέρω σας διευκρινίζουμε ότι το 1ο αίτημα παράτασης (17.00-17.30) υπεβλήθη προφορικά και έγινε αποδεκτό από τα τακτικά μέλη της Ε.Ε.: Έλενα Ριζεάκου, Ανδρέα Ρηγόπουλο, Φάνη Καραμπατσάκη, Ισίδωρο Ρούσσο και Μαίρη Ζαρκάδα, τα οποία ερωτήθηκαν σχετικά τηλεφωνικά. Το αίτημα για 2η παράταση (17.30-19.00) υπεβλήθη εγγράφως. Η Πρόεδρος της Ε.Ε. Έλενα Ριζεάκου απηύθυνε την ώρα εκείνη το σχετικό ερώτημα στα παρόντα τακτικά μέλη. Πρώτη ερωτηθείσα η κυρία Μπαρδάκου ενέκρινε την παράταση. Ακολούθησε ο κ. Ρηγόπουλος, ο οποίος συμφώνησε. Τελικά συμφώνησε και η Πρόεδρος, ενώ το τέταρτο παρών τακτικό μέλος (Μαίρη Ζαρκάδα) διαφώνησε.
Χαρακτηρισμούς, όπως «εκλογομαγειρεία», «απειρίες», «χαλκευμένες παρουσίες» κ.λπ., που περιλαμβάνονται στην επιστολή σας τους θεωρούμε τουλάχιστον ατυχείς και απαράδεκτους και δεν θεωρούμε ότι χρήζουν οποιασδήποτε άλλης απάντησης.
Η Πρόεδρος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Έλενα Ριζεάκου

Δέσποινα Μπαρδάκου

Ανδρέας Ρηγόπουλος

Φάνης Καραμπατσάκης

Μαίρη Ζαρκάδα

Ισίδωρος Ρούσσος

 http://planet-greece.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: