22.3.13

Αρχίζει η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ...



Από τη Ρόδο ξεκινά αύριο η προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΔ, που θα κορυφωθεί με το συνέδριο του κόμματος στο... τέλος Ιουνίου.

Στη Ρόδο βρίσκεται, ήδη, κλιμάκιο από τα κεντρικά του κόμματος, με τον γραμματέα Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Συνεδρίου Φίλιππο Ταυρή, τον γραμματέα της Kοινοβουλευτικής Oμάδας Τάσο Μπούρα, τον αναπληρωτή γραμματέα Κώστα Ζωντανό, τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Οι αρμόδιοι έχουν κάνει συναντήσεις και συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα, αλλά κυρίως, όπως προέτρεψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπή, «για να ανοιχθούν και να ακούσουν τις τοπικές κοινωνίες».

Στην αυριανή προσυνεδριακή διαδικασία θα γίνει συζήτηση με τρεις θεματικούς άξονες, τον ιδεολογικό, τις καταστατικές αλλαγές και τις πολιτικές εξελίξεις. Στο πλαίσιο της διαδικασίας θα γίνει ένα προσυνέδριο σε κάθε περιφέρεια.

Την επόμενη εβδομάδα το κομματικό κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Μυτιλήνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: